torstai 22. tammikuuta 2015

Fiilikset

Kuuntelin Sabatonia autossa ja tuli tosi voimauttava olo. Toivottavasti kukaan ei nähny.
Olin äidin kanssa teatterissa. Oli yllättävän kivaa, hymyilinkin pari kertaa. Se voi kuulostaa ehkä vähän itsesäälisen angstiselta, mutta en ihan oikeesti aidosti oo edes hymyilly muutamaan päivään.

En päässyt kouluun. Enkä tehny eilen tehtäviä. Tavallaan arvasin, mutta en ois halunnu olla niin varma.

Oon syöny tänään vaan yhden leivän ja vähän karkkia ja toisen leivän. Toinen leipä ois jääny syömättä ellei äiti ois vahdannu. En varsinaisesti tunne huonoa omaatuntoa leivästä, mutta olisin ehkä iloisempi ilman sitä. Selvisin eilisestä oksentamatta. Siitä en osaa sanoa oonko iloinen vai en.. Söin vaan pullaa. Mutta pulla on aina pullaa.. Toisaalta oksentaminenkin on ongelmakäyttäytymistä.
Voisimpa vaan laihtua niinkun viime keväänä, se oli hyvä dietti. Pelkkää suklaata ja viiniä. -10kg.

Joo.. K laitto viestiä. Tai oikeestaan mä laitoin, piti selvittää vähän rahajuttuja, mutta se jatko keskustelua kysymällä miten menee. Sitten mä vähän jatkoin, ja kohta oltiinkin siinä pisteessä että ootan ja toivon, että siltä tulee viestiä. Vittu. Vitun miehet.

Nostin sertralinia, nyt menee 200mg/vrk. En osaa vielä oikeen sanoa siitä mitään. Tosin en kyllä ookkaan vetäny sitä ees kun vasta pari päivää tolla uudella annostuksella, joten eipä siitä mitään sanottavaa ehkä ois muutenkaan.

Äiti tulee viikonloppuna siivoomaan tänne koska tää on yks jäätävä läävä koko kämppä. Pieni stressi että meneeköhän ihan tappeluksi mutta katotaan. Huomenna entisen kämppiksen kanssa bisselle. Oon kyllä fiiliksissä, ootan innolla.

On vähän olo, että tekis mieli olla kännissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti